Güvenlik

Evden çıkıp kayboldu; 45 araç ve 130 personelle aranıyor

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Gönene bağlı Kızılcık köyünde yaşayan Himmet Çaylı, dün ailesiyle birlikte yaşadığı evden ayrıldı. Bir süre sonra eve dönmeyen Himmet Çaylıdan haber alamayan yakınları kayıp ihbarında bulundu. Bölgeye jandarma, sağlık, AFAD ve UMKE ekipleriyle gönüllü arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Isparta Valisi Abdullah Erin de arama çalışmalarını yerinde görmek için bölgeye gitti. Ekiplerden bilgi alan Vali Erin, “Gönen ilçemize bağlı Kızılcık köyünde ikamet eden vatandaşımız Himmet Çaylı’nın kayıp ihbarının alınmasının ardından, başta jandarma ve AFAD ekiplerimiz olmak üzere ilgili tüm kurum, kuruluş ve gönüllülerin katılımıyla arama-kurtarma çalışmalarımız kesintisiz şekilde sürdürülmektedir. Vatandaşımızı bir an önce sağ salim bulmak amacıyla, sahada 45 araç, 130 personel ve gönüllü vatandaşımızla yoğun ve koordineli bir çalışma yürütülüyor” dedi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version