Ekonomi
Et ve Süt Kurumu’ndan KPSS’siz İş İmkanı: 10 Farklı Pozisyonda Personel Alımı Yapılacak
Et ve Süt Kurumu, İŞKUR üzerinden KPSS şartı aramaksızın farklı kadrolarda personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.
Et ve Süt Kurumu, İŞKUR üzerinden KPSS şartı aramaksızın farklı kadrolarda personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.
Kasap, şoför, beden işçisi ve soğutma teknisyeni gibi pozisyonlarda yapılacak alımlar için başvurular 12-18 Kasım ve 14-18 Kasım 2024 tarihleri arasında alınacak.
Alım Yapılacak Kadrolar ve Kontenjanlar
Et ve Süt Kurumu, Diyarbakır, Hatay ve Bingöl gibi şehirlerde görevlendirilmek üzere toplamda 10 personel alımı yapacak. Pozisyonlar ve ilan detayları şu şekilde:
- Kasap: 3 pozisyon – İlan No: 00008652051 ve 00008650307
- Şoför (Yük Taşıma): 1 pozisyon – İlan No: 00008652191
- Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni: 2 pozisyon – İlan No: 00008650232
- Beden İşçisi (Genel): 3 pozisyon – İlan No: 00008650122
Başvuru Şartları
Genel Şartlar:
- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
- Sağlık açısından görevini yapmasına engel bir durumu olmamak,
- Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış ya da askerlikle ilişiği bulunmamak.
Pozisyona Özel Şartlar:
- Kasap: Sağlık kurulu raporuyla ağır işlerde çalışabilir olmak, bulaşıcı hastalık taşımamak, kasaplık alanında ustalık belgesi veya MEB, EBK, İŞKUR SEKAP sertifikasına sahip olmak.
- Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni: İlgili meslek lisesi ya da ön lisans mezunu olmak, vardiyalı çalışmaya uygun olmak, bulaşıcı hastalık taşımamak.
- Şoför (Yük Taşıma): Lise mezunu olmak, C veya C1 sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, 18-40 yaş aralığında olmak ve en az bir yıllık şoförlük tecrübesi bulunmak.
Başvurular Nasıl Yapılacak?
Başvurular, İŞKUR’un online başvuru sistemi üzerinden alınacak. Adaylar, ilgili ilanlara İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden erişebilir ve başvurularını gerçekleştirebilir.
Son Başvuru Tarihi: 18 Kasım 2024
Başvurular için detaylı bilgiye şu linkten ulaşabilirsiniz:
İŞKUR İş İlanları
KAYNAK: HABER MERKEZİ