Güvenlik

Esnaf arasındaki tartışma sokağa taştı; 2 iş yeri mühürlendi

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Oba Mahallesi Fatih Caddesinde meydana geldi. Henüz bilinmeyen nedenle 2 komşu esnaf arasında tartışma çıktı. Yakınlarının da katılmasıyla büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Kalabalık grup sokakta birbirlerine saldırırken, çevredekiler araya girip yatıştırmaya çalıştı. İhbarla olay yerine gelen polis ekipleri tarafları ayırıp, kavgayı yatıştırdı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. Diğer yandan kavga, çevredekiler tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Tarafların birbirine tekme, yumruk ve sopayla saldırdığı, içlerinden birinin ise cansız mankenle kavga ettiği kişilere vurduğu görüldü.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

ASLA TAVİZ YOK

Olayın ardından Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kavga çıkaran 2 işletmeyi süresiz olarak mühürleyerek ticari faaliyetlerini durdurdu. Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, “Oba Mahallemizde 2 esnaf arasında yaşanan ve asla tasvip etmediğimiz olaya sivil ve resmi zabıta ekiplerimiz hızlıca müdahale etmiştir. İlgili 2 işletme süresiz mühürlenmiş, kentimizde huzur ve güven ortamını korumak adına gereken yapılmıştır. Bu tür olayların tekrar yaşanmaması için denetimler sürüyor. Kurallara uymayanlara karşı asla taviz vermiyoruz. Saygı, hoşgörü ve huzur dolu bir Alanyayı hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version