Türkiye

Eskişehir’de, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ESKİŞEHİR’de, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103’üncü yıl dönümü düzenlenen törenlerle kutlandı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Eskişehirde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, Vilayet Meydanındaki çelenk sunma töreniyle başladı. Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Muharip Hava Kuvveti ve Garnizon Komutanı Orgeneral Rafet Dalkıran ile Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından tören Atatürk Bulvarı’nda devam etti. Buradaki törene Vali Hüseyin Aksoy, Orgeneral Rafet Dalkıran, Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, kurum temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vali Aksoy, Orgeneral Dalkıran ve Başkan Ünlüce, askeri araca binerek halkı selamladı.

Askeri bando eşliğinde İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından liseli öğrenciler günün anlam ve önemine ilişkin şiirler seslendirdi ve halk oyunları gösterileri yapıldı. Program, geçit töreni ve Eskişehir 1’inci Ana Jet Üs Komutanlığı’na bağlı F-4 jet uçaklarının gösteri uçuşuyla sona erdi.

Haber/Kamera:Batuhan KILIÇ/ESKİŞEHİR,DHA

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version