Türkiye
Eşini öldüren şüpheli: Havaya doğru ateş açtım
![](https://r.songelisme.com/2025/02/esini-olduren-supheli-havaya-dogru-561769-son-gelisme.jpg)
![](https://r.songelisme.com/google-news-icon.png)
Olay, dün akşam saatlerinde Güzelyurt Mahallesi 215’inci Sokak’ta meydana geldi. Diş kliniğinde çalışan Servet Nur Şahin, iş çıkışı bir süre önce boşandığı eski eşi Emre Y. ile sokakta karşılaştı. 2 çocukları bulunan eski eşler arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Emre Y., üzerindeki tabanca ile Şahin’e 3 el ateş etti. Karnından tek kurşunla yaralanan Servet Nur Şahin, kaçarak çevredeki bir iş yerine sığındı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesinin ardından Şahin, Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılan Servet Nur Şahin, kurtarılamadı. Kaçan Emre Y. ise bir süre sonra polise teslim oldu.
TABANCAYLA HAVAYA ATEŞ AÇTIĞIM İÇİN TESLİM OLDUM
Gözaltındaki şüphelinin emniyette verdiÄŸi ifadede, “BoÅŸanma mahkemesinin kararına göre her hafta çocuklarımı görebilme hakkına sahipken bana 4 aydır çocuklarımı göstermedi. Ben bugün iÅŸim gereÄŸi perde ölçüsü almak için 200 Evler yolu üzerinde otomobil ile seyir halindeyken tesadüfen eski iÅŸim Servet Nur Åžahin ile karşılaÅŸtım. Aracı onun yanında durdurdum. Kendisine 4 aydır çocuklarımı göremediÄŸini ve bu nedenle psikolojimin bozulduÄŸunu söyledim. O da bana 250 bin TL para verirsen çocukları gösteririm, yoksa git dedi. Ayrıca seni vurdurturum diyerek üzerime saldırdı. Ben de bu esnada kaçarken aracın bagajını açtım ve ruhsatsız tabancayla bana saldırmaması için havaya doÄŸru ateÅŸ açtım. Sonrasında polis merkezine gelerek teslim oldum. Servet Nura mermilerin isabet edip etmediÄŸini bilmiyordum. Burada öğrendim. Tabancayla havaya ateÅŸ açtığım için teslim oldum. Olayla ilgili piÅŸman ve üzgünüm” dedi.
‘ÇOCUKLARI GÖSTERMİYOR DİYE BİR ŞEY YOKTU’
NevÅŸehir Devlet Hastanesinde otopsi iÅŸlemleri süren Servet Nur Åžahinin kuzeni Hasan Åžahin, yaÅŸanan olay nedeniyle üzgün olduklarını belirterek, “Servet Nur eÅŸiyle ayrılmıştı. Kendisini katleden eski eÅŸidir. Servet Nur diÅŸ kliniÄŸinde çalışıyor, 2 çocuÄŸu bulunuyordu. Çocuklarımız yetim ve öksüz kaldı. Servet Nurun ve ailesinin çocukları göstermiyor diye bir ÅŸeyi yoktu” ifadelerini kullandı.
OLAY ANI KAMERADA
Öte yandan sokakta tartıştığı eski eşi tarafından silahlı saldırıya uğrayan Şahin’in vurulduktan sonra iş yerine sığındığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.
![](https://r.songelisme.com/2021/04/songelisme-e1619686428439.png)