Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Eşi ve kayınvalidesini bıçakladı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

KONYA’da hakkında uzaklaÅŸtırma kararı bulunan Abdullah K., boÅŸanma aÅŸamasında olduÄŸu eÅŸi Hatice K. ve kayınvalidesi Fatma G.’yi bıçakladı. Yaralanan anne ve kızı tedaviye alınırken, polis, kaçan Abdullah K.’nin yakalanması için çalışma baÅŸlattı.

Olay, saat 08.00 sıralarında Meram ilçesi Şeyh Sadrettin Mahallesi FeritpaÅŸa Caddesi’nde meydana geldi. Abdullah K., ayrı yaÅŸadığı 4 çocuÄŸunun annesi eÅŸi Hatice K.’nin birlikte kaldığı kayınvalidesi Fatma G.’nin evine gitti. Özel bir hastanede yardımcı hizmetler bölümünde çalışan Hatice K. de iÅŸe gitmek için evden çıktığında merdivenlerde eÅŸi Abdullah K. ile karşılaÅŸtı. Çift  tartışmaya baÅŸladı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine Abdullah K., eÅŸi ve gürültüyü duyup çıkan kayınvalidesine bıçakla saldırdı. Kadınlar kaçmaya çalışırken apartmandan çıkan Abdullah K., eÅŸi ve kayınvalidesine sokakta da bıçaklı saldırıda bulundu. Vücutlarının çeÅŸitli yerlerinden yaralanan ve kanlar içinde kalan Hatice K. ile Fatma G., ihbar üzerine çaÄŸrılan ambulansla Konya Numune Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan anne ve kızın saÄŸlık durumunun iyi olduÄŸu belirtildi. 

3 GÜN ÖNCE DE DÖVMÜŞ  

Abdullah K.’nin olaydan 3 gün önce de eve gelip eÅŸi Hatice K.’yi dövdüğü öne sürüldü. Hatice K.’nin eÅŸinin zaman zaman  eve gelip rahatsız etmesi üzerine geçen hafta bina yönetimine apartmanın giriÅŸ kapısının ÅŸifresinin deÄŸiÅŸtirilmesi yönünde talepte bulunduÄŸu belirtildi. 

Polis, kaçan  Abdullah K.’nin yakalanması için çalışma baÅŸlattı.

FOTOÄžRAFLI

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam