Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Eşi ile kızını öldüren şüpheli, psikolojik sorunları olduğu gerekçesiyle iş yerinden izin almış

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, önceki gün saat 22.00 sıralarında Serik ilçesi Orta Mahalle 30 Ağustos Caddesindeki 3 katlı bir binanın 1inci katındaki dairede meydana geldi. Bir otelde güvenlik görevlisi olarak çalışan Zübeyir Canatan, eşi Songül ile kızı Sena Canatanı boğazlarını bıçakla keserek öldürdü. Sabah evden kimsenin çıkmadığını fark edip kapıyı çalan komşuları, açan olmayınca polise bildirdi. İhbar üzerine adrese gelen polis ekibi de yanıt alamayınca kapıyı açarak eve girdi. Polis, odada anne ve kızın cansız bedeniyle karşılaştı. Çağrılan sağlık ekibi, Songül Canatan ile kızı Sena’nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından anne ile kızının cenazeleri, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

ANKARADA TESLİM OLDU

Olay sonrası 2 valizle evden ayrıldığı belirlenen Zübeyir Canatan, gittiği Ankarada polise teslim oldu. Gözaltına alınan Canatanın ilk ifadesinde, “Psikolojik sorunlarım vardı, o an cinnet getirdim. Eşimle tartışmıştım. Tartışma sonucunda eşimi ve kızımı öldürdüm” dediği öğrenildi. Şüphelinin savcılık talimatıyla Ankarada bir hastanede tedaviye alındığı bildirildi.

Serikte bir otelde güvenlik görevlisi olarak çalışan Zübeyir Canatanın, psikolojik sorunları olduğunu öne sürerek 2 Ocakta iş yerinden 20 gün izne ayrıldığı öğrenildi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Antalya'nın Serik ilçesinde eşi Songül Canatan ile kızı Sena Canatan'ı (7) öldüren güvenlik görevlisi Zübeyir Canatan (Fotoğrafta) ilk ifadesinde, Psikolojik sorunlarım vardı, o an cinnet getirdim dedi.Fotoğraf:Antalya, (DHA)

  • Antalya'nın Serik ilçesinde eşi Songül Canatan ile kızı Sena Canatan'ı (Fotoğrafta) öldüren güvenlik görevlisi Zübeyir Canatan (45) ilk ifadesinde, Psikolojik sorunlarım vardı, o an cinnet getirdim dedi.Fotoğraf:Antalya, (DHA)

Continue Reading
Reklam