Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Esenyurt’ta eski eşini bıçaklayan koca yaşamına son verdi-1

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ESENYURT’ta eski eşini bıçaklayan Ömer A., daha sonra evinde kendini asarak yaşamına son verdi. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak ağır yaralanan Muradiye A. ise hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 00.00 sıralarında Üçevler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Ömer A., eski eşi Muradiye A.’yı 624. Sokak’ta bıçaklayarak ağır yaraladı. Sokaktan ayrılan Ömer A. daha sonra 904. Sokak’taki evinde kendini asarak yaşamına son verdi. Yaralı kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

FOTOĞRAF

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam