Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Erkek arkadaşı tarafından öldürülen Yaprak defnedildi

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, dün öğle saatlerinde Viranşehire bağlı Başaran Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Ömer Kilimci, kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşı Yaprak Türk ile telefonla tartıştı. Tartışmanın ardından pompalı tüfekle Türkün evine giden Kilimci, dışarı çıkan Yaprak Türk, annesi Şehka Türk ile kardeşleri Mehmet Emin ve Gülseren Türke ateş etti. Saçmaların isabet ettiği 4 kişi yere yığılırken, Kilimci 27 TJ 955 plakalı otomobiliyle olay yerinden kaçtı. İhbarla bölgeye sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekibinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

ŞÜPHELİ DE DEFNEDİLDİ

Burada tedaviye alınan Yaprak Türk, hayatını kaybetti. Yaralı olan anne ve 2 kardeş de Gaziantepteki hastanelere sevk edildi. Olaydan kısa süre sonra Kilimci, park halindeki otomobilinde tüfekle intihar ederek yaşamına son verdi. Yaprak Türk ile Ömer Kilimcinin cansız bedenleri, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Yaprak Türkün cenazesi Viranşehir Yeni Mezarlığında, Ömer Kilimci ise Kemberli Mahallesi Mezarlığında toprağa verildi. Soruşturma sürüyor.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde erkek arkadaşı Ömer Kilimci (24) tarafından öldürülen Yaprak Türk (20), (Fotoğrafta) toprağa verildi. Fotoğraf: Şanlıurfa, (DHA)

  • Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde erkek arkadaşı Ömer Kilimci (24) (Fotoğrafta) tarafından öldürülen Yaprak Türk (20), toprağa verildi. Fotoğraf: Şanlıurfa, (DHA)

Continue Reading
Reklam