EYT

Erbakan’dan EYT için maliyet açıklaması!

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan EYT’ye yönelik açıklamalar gelmeye devam ediyor. Erbakan son yaptığı açıklamayla, “Önümüzdeki sene hükümet, faize 240 milyar lira para vereceğim diyor. Faize bir senede verdiğiniz para EYT’lilere çok gördüğünüz miktarın nerdeyse on misli.” dedi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Yeniden Refah Partisi’nden resmi sosyal medya hesabı aracılığıyla EYT’ye yönelik önemli açıklamalar geldi.

Parti Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın imzasıyla Twitter’dan yapılan açıklama şöyle:

‘EYT’LİLERİN MALİYETİ 26 MİLYAR LİRA’

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

“Hükümetin yılda sadece faize 240 milyar lira ödediğini biliyoruz. EYT’lilerin maliyeti 26 milyar lira tutuyor. Borç faizine ödenen paranın 10’da biri. Bu sorunu biz iktidara gelir gelmez çözeceğiz.”

‘EYT’LİLERE ÇOK GÖRDÜĞÜNÜZ MİKTARIN NERDEYSE ON MİSLİ’

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Önümüzdeki sene hükümet, faize 240 milyar lira para vereceğim diyor. Faize bir senede verdiğiniz para EYT’lilere çok gördüğünüz miktarın nerdeyse on misli. Halka gelince neden cebinizde akrep var gibi davranıyorsunuz?”

‘EYT’LİYE ÇOK GÖRÜLÜYOR’

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

“Faize 1 yılda 300 milyar lira ayrılırken, tarımsal desteklemelere 25.8 milyar lira ancak ayrılabiliyor. 300 milyar lira faize verilirken milyonlarca EYT’liye yıllık 26 milyar çok görülüyor.”

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version