Dünya

Endonezya’da toprak kaymasında hayatını kaybedenlerin sayısı 48’e yükseldi

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Endonezyanın Batı Cava eyaletine bağlı Batı Bandung bölgesindeki Pasirlangu köyünde, 24 Ocak’ta meydana gelen toprak kaymasında hayatını kaybedenlerin sayısının 48e ulaştığı bildirildi. Şu ana kadar kimliği tespit edilen 30 kişinin cenazesinin ailelerine teslim edildiği, kalan 18 kişi için kimlik tespit çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Heyelan altında kalanlara ulaşmak için arama-kurtarma köpeklerinin devreye sokulduğu, ayrıca bölgedeki çocuklar için travma sonrası psikolojik destek hizmetinin başlatıldığı kaydedildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version