Sosyal medyada bizi takip edin

Dünya

Endonezya’da sel ve toprak kayması nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 303’e yükseldi

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Endonezya Afetle Mücadele Ajansı, Sumatra Adası’nda şiddetli yağışların neden olduğu sel ve toprak kaymalarında 303 kişinin hayatını kaybettiğini, 279 kişinin ise kayıp olduğunu bildirdi. Yetkililer, bölgede etkili olan doğal afetler nedeniyle yaklaşık 80 bin kişinin tahliye edildiğini açıkladı.

Sumatra Adasının kuzeyinin afetlerden en ağır etkilenen bölge olduğunu kaydeden yetkililer, arama kurtarma çalışmalarının zorlu arazi koşulları, hasar gören yollar ve olumsuz hava şartları nedeniyle güçlükle sürdürüldüğünü belirtti.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam