Sosyal medyada bizi takip edin

Ekonomi

EN DÜŞÜK EMEKLÄ° MAAÅžI ALANLARA MÃœJDE! 14-29 Åžubat’ta 3’ü 1 Arada Ödeme!

EN DÜŞÜK EMEKLÄ° MAAÅžI ALANLARA MÃœJDE! 14-29 Åžubat’ta 3’ü 1 Arada Ödeme!

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

SGK-SSK ve BAÄž-KUR emeklilerine 14-29 Åžubat tarihleri arasında özel bir kampanya baÅŸlıyor. Bu kampanya kapsamında en düşük 10.000 TL maaÅŸ alan emeklilere 3’ü 1 arada ödeme imkanı sunulacak. CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın talimatıyla hayata geçirilen bu kampanya, emekli bayram ikramiyesi ve promosyonlarda da önemli geliÅŸmelere iÅŸaret ediyor.

Detaylar:

  1. Emekli Bayram İkramiyesi Artışı: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli bayram ikramiyesinde düzenleme yapılması için değerlendirmelerin yapıldığını belirtti. Önerilen rakam, mevcut 2000 TL ikramiyeye önemli bir artış getirecek nitelikte.
  2. Çift Ä°kramiye İçin Mart Kriteri: Bu yıl emekliler arasına 400 bin EYT’linin daha katılması beklenirken, mart sonuna kadar emeklilik baÅŸvurusu yapanlar çift ikramiye alacak.
  3. İkramiye Tutarında Artış: Yapılan tahminlere göre, emeklilere verilecek bayram ikramiyesinde yüzde 49,25 ile yüzde 150 arasında bir artış bekleniyor. Bu, emeklilere 6 bin ile 10 bin TL arasında ek gelir sağlayabilir.
  4. Yasal Kriterler: Yasaya göre, ikramiyeden yararlanmak için bayramın içinde bulunduğu ayda emekli aylığının bağlanmış olması gerekiyor. Bu yılın Ramazan Bayramı için mart sonuna kadar başvuru yapanlar bu yıl iki ikramiyeden de yararlanabilecek.
  5. Promosyonlardaki Artış: Güncellenen emekli promosyon kampanyalarıyla birlikte, emeklilere yönelik sağlanan ek gelir fırsatları artırıldı. Bankalar, emeklilere daha yüksek promosyonlar sunarak avantajlı hale getirildi.
  6. Banka Promosyonları: Emeklilere saÄŸlanan banka promosyonları da güncellendi. ÖrneÄŸin, Garanti BBVA, mobil uygulama üzerinden maaÅŸlarını taşıyan müşterilere 10.000 TL’ye kadar ek bonuslar sunuyor. Akbank, Denizbank ve Ä°ÅŸ Bankası da benzer ÅŸekilde emeklilere çeÅŸitli avantajlar saÄŸlıyor.

Sonuç:
Bu gelişmelerle birlikte, en düşük maaş alan SGK-SSK ve BAĞ-KUR emeklileri, 14-29 Şubat tarihleri arasında başlayacak kampanya ile ek ödemeler ve promosyonlardan yararlanacak, emeklilik maaşlarında önemli artışlar sağlanacak. Bu adımlar, emeklilere ekonomik refahlarını artırma ve yaşam standartlarını yükseltme fırsatı sunacak.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam