Sosyal medyada bizi takip edin

Ekonomi

EMEKLİLERE 10 BİN TL PAZAR DESTEĞİ GELİYOR! İmamoğlu’ndan Müjde!

EMEKLİLERE 10 BİN TL PAZAR DESTEĞİ GELİYOR! İmamoğlu’ndan Müjde!

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’daki kent yoksulluğu ile mücadele için önemli projelerini açıkladı. İBB Başkanı, Florya’daki İstanbul Planlama Ajansı’nda gerçekleştirdiği 10 konuda 100 büyük proje sunumunda, “Daha adil bir İstanbul” başlığı altında çeşitli çözümleri duyurdu.

İmamoğlu’nun projeleri arasında dikkat çekenlerden biri, tek maaşla geçinen emeklilere yönelik. Bu kapsamda, hane başına yıllık 10 bin TL pazar desteği sağlanacak. Ayrıca, Halk Ekmek büfelerinden ücretsiz olarak günde 1 ekmek alma hakkı da emeklilere sunulacak.

Kent yoksulluğu ile mücadele için tasarlanan projeler arasında çocuklar, kadınlar, dar gelirliler, gençler, ihtiyaç sahibi aileler, engelliler ve daha birçok kesim bulunuyor. Bu projelerin hayata geçirilmesiyle İstanbul’un sosyal dokusu güçlenecek ve birçok kesim için önemli destekler sağlanacak.

İstanbul’da yaşayanlar için vaat edilen sosyal adalet ve halkçı politikalar, İmamoğlu’nun liderliğindeki İBB’nin öncelikleri arasında yer alıyor. Bu projelerin hayata geçirilmesiyle birlikte İstanbul, daha adil ve kapsayıcı bir kentsel yaşam standardına kavuşacak.

İmamoğlu, projelerini sunumunda aynı zamanda geçmiş dönemdeki adaletsizliklere vurgu yaparak, sosyal yardımların partizanlığın aracı olarak kullanıldığını ifade etti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, “Milletin parasını millete vermeye devam ediyoruz” vurgusu yaparak, İstanbullulara yönelik vaatlerini ve hizmetlerini sürdüreceklerini belirtti.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam