Güvenlik

Elektrik akımına kapılıp, merdivenlerden düşen çocuk öldü

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

MUĞLA’nın Bodrum ilçesinde seyyar kablolar ile uğraştığı sırada elektrik akımına kapılıp, merdivenlerden düşen Huri Su Gün (10), hayatını kaybetti.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Pınarlıbelen Mahallesi Etrim mevkisinde meydana geldi. Huri Su Gün, evinin terasında 3 seyyar kabloyu birleştirmek istedi. Kabloların bir ucunu prize takan Gün, elektrik akımına kapılıp, merdivenlerden alta yuvarlandı. Gürültüye koşan yakınları, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Özel bir hastaneye kaldırılan Gül, kurtarılamadı. Küçük çocuğun cenazesi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Soruşturma başlatıldı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version