Türkiye

 (Ek bilgiyle) Esenyurt'ta güvenlik görevlisini öldüren şüpheliler adliyeye sevk edildi

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ESENYURT Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi’nde özel güvenlik  görevlisini bıçaklayarak öldüren şüpheliler Çetin K. ve Mazlum B. adliyeye sevk edildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi’nde dün saat 18.45’te motosiklet kazası geçiren Mazlum B. ve Çetin K. kendi imkanlarıyla hastaneye gitti. Burada hastane personeliyle tartışmaya başlayan Mazlum B. ve Çetin K., taşkınlığa devam edince güvenlik görevlisi Tuğrul Okudan, olaya müdahale etti. Şüphelilerden Çetin K., arbede sırasında Tuğrul Okudan’ı kalbinden bıçakladı. Ağır yaralanan Okudan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından gözaltına alınan şüpheliler Çetin K. ve Mazlum B.’nin suç kayıtları kabarık çıktı. Şüphelilerden Mazlum B.’nin farklı suçlardan 27, Çetin K.’nın ise 11 ayrı suçtan kaydı olduğu öğrenildi. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından Büyükçekmece adliyesine sevk edildi.

 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version