Güvenlik

Eğirdir Gölü’ndeki el bombaları imha edilmek üzere çıkarıldı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Eğirdir Gölü Babasultan mevkisinde 23 Haziran’da göl kenarında su içerisinde el bombaları bulundu. Bölgeyi şeritle kapatan polis 24 saat nöbet tutmaya başladı. El bombalarının bulunduğu bölge giriş çıkışlara kapatılırken, özel bomba imha uzmanları beklenmeye başladı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

İstanbuldan Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı bomba imha uzmanları bu sabah erken saatlerde Eğirdire geldi. El bombalarının bulunduğu bölgede inceleme yapan özel ekip, 7 el bombasının çıkarılması için çalışma yaptı. Polisin çevrede güvenlik önlemi aldığı çalışmanın ardından çıkarılan el bombaları imha edilmek üzere askeri birliğe götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürerken, bölgede daha önce de 3 kez el bombaları bulunmuş ve özel ekip tarafından çıkarılarak imha edilmişti.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version