Güvenlik

Edirne’de kayboldu, 2 gün sonra Çanakkale’de bulundu

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Kadıköyde yaşayan Mümin Şimşek, çarşamba günü akşam saatlerinde damadına Benim yarın işim var, hayvanlarıma bak dedikten sonra kayboldu. Cep telefonunu evde bırakan Şimşek’ten haber alamayan yakınları, Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı’na kayıp başvurusunda bulundu. Köye giden İlçe Jandarma Komutanlığı, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Edirne Arama Kurtarma Derneği (EDAK) ekipleri ve Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Ekibi (MAG-AME) arama çalışması başlattı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

POLİSE BAŞVURDU

Mümin Şimşek, bugün Çanakkalenin Gelibolu ilçesinde polise başvurarak köyüne dönmek için yardım istedi. Şimşekin, çarşamba günü köyden çıkarak Korudağ mevkisine kadar yürüdüğü ve daha sonra ana yola çıkarak durdurduğu bir araçla Geliboluya gittiği bildirildi. Gelibolu İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alınan Şimşek, bir yakını tarafından teslim alınarak köye götürüldü. Şimşekin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version