Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

EDİRNE TIR’daki 18 kilo 480 gram eroini ‘Ayaz’ buldu

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

EDİRNEde Kapıkule Sınır Kapısında bir TIRda narkotik köpek Ayaz ile yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 40 milyon lira olan 18 kilo 480 gram eroin ele geçirildi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı çalışmada, Türkiyeden yurt dışına gidecek olan sürücülüğünü Bulgaristan uyruklu M.G.nin yaptığı TIRda uyuşturucu bulunduğu belirlendi. Jandarma ve Edirne Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ile ekipleri, çıkış yapmak üzere Kapıkule Sınır Kapısına gelen TIRda narkotik köpek Ayaz ile arama yapıldı. Aramada TIRın dorse kısmında gizli bölmesinde 18 kilo 480 gram eroin ele geçirildi. Piyasa değeri yaklaşık 40 milyon lira olduğu belirtilen uyuşturucuyla ilgili gözaltına alınan sürücü M.G., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber: Umut IŞIK/EDİRNE,

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam