Güvenlik

Edirne – İpsala Sınır Kapısında otomobilin havalandırma boşluğunda 11 kilo kokain ele geçirildi

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

EDİRNE’den Yunanistana açılan İpsala Sınır Kapısı’ndan Türkiye’ye giriş yapan bir otomobilin silecekleri altındaki havalandırma boşluğuna gizlenmiş piyasa değeri yaklaşık 44,5 milyon lira olan 11 kilo kokain ele geçirildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

İpsala Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, Yunanistan’dan Türkiye’ye giriş yapan bir otomobilde narkotik köpeğin de katılımıyla arama yaptı. Aramada, narkotik köpeğin tepki verdiği otomobilin silecekleri altındaki havalandırma boşluğuna gizlenmiş piyasa değeri yaklaşık 44,5 milyon lira olan 11 kilo kokain ele geçirildi. Otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber-Kamera: Ünsal YÜCEL/İPSALA(Edirne),-

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version