Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Edirne – Ankara’da tedavi edilen kuğu, Edirne’de doğaya bırakıldı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ANKARA’nın Elmadağ ilçesinde bir evin bahçesine düşen ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü’nde tedavi ve rehabilitasyon süreci tamamlanan kuğu, Edirne’nin Enez ilçesindeki Gala Gölü Milli Parkı’nda doğaya salındı.

Ocak ayında Ankaranın Elmadağ ilçesinde bir evin bahçesine düşen ve bitkin halde bulunan kuğu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü’nde tedavi ve rehabilitasyona alındı. Kuğunun kontrollerinde, göç sırasında su bulunmayan alana iniş yaptığı ve bu nedenle güçten düştüğü belirlendi. Sağlık durumunun iyiye gitmesi üzerine kuğunun yeniden doğal yaşamına dönebileceği değerlendirildi. Kuğu, ekipler tarafından Edirne’nin Enez ilçesindeki Gala Gölü Milli Parkı’na götürülüp, doğaya bırakıldı.

Haber-Kamera: Ünsal YÜCEL/ENEZ(Edirne),

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam