Güvenlik

Düğünde magandanın ateşlediği silahtan çıkan mermi, gelinin babasını ağır yaraladı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

KIRIKKALE’nin Keskin ilçesinde, düğünde bir magandanın havaya ateşlediği silahtan çıkan mermi, gelinin babası Ömer İ.’ye (47) isabet etti. Durumu ağır olan Ömer İ. hastaneye kaldırılırken, şüpheli ise yakalanarak, gözaltına alındı. 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Olay, akşam saatlerinde Keskin ilçesine bağlı Kurşunkaya köyünde meydana geldi. Köyde düzenlenen düğünde bazı davetliler tabanca ile havaya ateş açmaya başladı. Bu sırada kurşunlardan biri gelinin babası Ömer İ.’nin karnına isabet etti. Yaralanan Ömer İ., yakınları tarafından Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü. Olay yerine jandarma ekipleri sevk edilirken, tedaviye alınan Ömer İ.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Ekiplerin yaptığı çalışma sonucunda A.C. isimli şüpheli, Bahşılı ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version