Türkiye

Dondurucu soğukta içerisinde ateş yanan tenekeyi sırtına alıp çalıştı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Bulancak ilçesinde etkili olan soğuk hava, açık alanda çalışan işçileri zor durumda bırakınca, inşaat ustası Emre Bulut çareyi ‘taşınabilir soba’ yapmakta buldu. Çalışırken sabit bir ateşin başında duramayan Bulut, bir teneke içinde yaktığı ateşi, sırtına yerleştirdiği koruyucu levha yardımıyla sırtına sabitledi. Bulut’un, sırtında yanan ateşle inşaatta kalıp çakıp, mesaisine devam ettiği anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Bulut, görüntüleri, sanal medya hesabından ‘Hava soğuk evde kal’ notuyla paylaştı. Takipçileri ise ‘Karadeniz zekası iş başında’, ‘kendi kalorifer sistemini kurmuş’ yorumlarında bulundu.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version