Güvenlik

Doktora, tıbbi sekretere cinsel saldırıdan 2,5 yıl hapis

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Polatlıda özel hastanede tıbbi sekreter olarak görev yapan S.Y., Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. S.F.H.nin kendisine sözlü ve fiziksel cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan doktor S.F.H., tutuklanması talebiyle sevk edildiği nöbetçi hakimlik tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı. Soruşturma sonunda S.F.H. hakkında Sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı suçundan 5 yıla kadar hapis talebiyle iddianame hazırlanarak, dava açıldı. İddianamede Dr. S.F.H.nin poliklinik odasında hasta bulunmadığı sırada tıbbi sekreteri S.Y.nin önce yanağından öptüğü, sonra sarılıp dokunduğu belirtildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Polatlı Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşmasında mağdur ve sanık ile birlikte taraf avukatları hazır bulundu. Davacı S.Y.nin avukatı, sanığın üzerine atılı suçu işlediğini belirterek üst sınırdan cezalandırılmasını talep etti. Sanık ise iddiaların asılsız olduğunu öne sürerek beraatini istedi. Mahkeme hakimi, hizmet ilişkisinin sağladığı nüfuzu kötüye kullanarak üzerine atılı suçu işlediği kanaatiyle sanığa Sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı suçundan, takdir indirimiyle 2,5 yıl hapis cezası verdi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version