Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Diyarbakır’da çocukların tartışmasına aileler de katıldı; silahlı kavgada 7 yaralı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

DİYARBAKIR’ın Bağlar ilçesinde çocukların tartışmasına ailelerin de karışmasıyla çıkan silahlı kavgada 7 kişi yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Bağlar ilçesi İskanevleri Mahallesi Karanfil 6 Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, çocukları kavga eden iki aile arasında çıkan tartışma, büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 7 kişi yaralandı. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Tabancalardan ateşlenen kurşunlar, caddede pak halindeki bir araca da isabet etti.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haber-Kamera:Seyfettin EKEN-GıyasettinTETİK/DİYARBAKIR

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam