Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Diyarbakır’da ambulansa 76’ncı kez taşlı saldırıda bulundu, gözaltına alındı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

DİYARBAKIR’da zihinsel engelli R.B. (30), hastaneye hasta bırakan ambulansa kaldırım taşıyla saldırdı. Gözaltına alınan şüphelinin, daha önce 75 kez ambulanslara taşlarla saldırdığı belirlendi.

Olay, akşam saatlerinde Dicle Üniversitesi Hastanesi’nin acil girişinde meydana geldi. İddiaya göre zihinsel engelli R.B., Bismil ilçesinden sevk edilen hastayı teslim eden ambulansa, dönüşü sırasında kaldırım taşıyla saldırdı. Ambulansta hasar oluşurken, sağlık ekiplerinin şikayeti üzerine R.B., polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. R.B.’nin daha önce de 75 kez ambulanslara taşlarla saldırdığı ve zihinsel engelinin bulunduğu belirlendi. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Haber- Kamera: Gıyasettin TETİK-Seyfettin EKEN/DİYARBAKIR,

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir