Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Diyarbakır – Türkiye’yi gezen ‘Örümcek Adam’, Diyarbakır’daki Anzele suyunda çocuklar ile serinledi

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

KAHRAMANMARAŞ depremlerinde çocuklara moral olan, Türkiyeyi Örümcek Adam kostümüyle gezen Ayaz Salih Koç (26), 67nci durağı Diyarbakırda çocuklar ile birlikte tarihi Anzele Parkındaki süs havuzuna girerek serinledi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023teki depremlerde çocuklara yönelik çalışmaları ile dikkat çeken ve daha sonra Türkiyeyi gezme hayaliyle memleketi İzmirden Örümcek Adam kostümüyle yola çıkan Ayaz Salih Koç, 67nci durağı olan Diyarbakıra geldi. 6 Şubat 2023te meydana gelen depremlerden etkilenen kente daha önce de gelen ve çadırda kalan çocuklara moral olan Koç, bu kez sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği kentte sıcaktan bulanan çocuklar ile birlikte Sur ilesindeki tarihi Anzele Parkındaki süs havuzuna girdi.

HALKA HİZMET EDİYORUM

Ayaz Salih Koç, “Türkiyeyi geziyorum. 7 yıldır yoldayım. 67nci şehir, Diyarbakırdayım. Yaz aylarında çocukların serinlenmek gereği duyduğu Anzele, Diyarbakırda popüler bir yer. Hem de çocuklarla da birlikteyim. Şehirleri geziyorum. Çocukların yanlarında oluyorum. Halka hizmet ediyorum. Türkiyeyi gezen Örümcek Adam Anzelede, Diyarbakırda çocuklarla eğleniyor. Yıllardır Türkiyeyi geziyorum otostopla. Diyarbakırı çok sevdim. Diyarbakır halkı da yardımsever. Kapılarını açtılar Örümcek Adama. Diyarbakırda hangi eve gitsen ve hangi kapıyı çalsan, sizi çaresiz ve mağdur bırakmazlar. Diyarbakır halkına yürekten teşekkür ediyorum. Çocuklarla buluştuğum için de çok mutluyum. Eğlenceli dakikalarla karşınızdayız Diyarbakırda. Bunları söylemek isterim bir de; iş adamları, hayırseverlerden de yardımlar bekleyerek daha çok köylerde, okullarda, hastanelerde çocukların yanlarında olup onlarla güzel anılar, güzel sosyal mesajlar vermek istiyorum. Diyarbakırdayım. Tüm Türkiyeye Anzeleden selamlar olsun” dedi.

Haber- Kamera: Özcan ARGİN/DİYARBAKIR,

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam