Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

DİYARBAKIR Balkonun korkuluklarına çıkan çocuğu, 3’üncü kata tırmanarak kurtardı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

DİYARBAKIRda balkon korkuluklarına çıkıp düşme tehlikesi geçiren kız çocuğunu, 3üncü kata tırmanan Suriyeli Abdullah Ahmed kurtardı. O anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olay, 16 Ekimde, Yenişehir Mahallesinde bir binada meydana geldi. İsmi öğrenilmeyen kız çocuğu, 3üncü kattaki dairenin balkon korkuluklarına tırmandı. Düşme tehlikesi geçiren çocuğu gören Suriyeli Abdullah Ahmed, balkon korkuluklarından tırmanıp çocuğu kucağına aldı ve sonra da ailesine teslim etti. Çevredekiler Abdullahı alkışlayıp tebrik ederken, olay anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir