Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Direksiyonu kilitlenen yolcu otobüsü refüje çıktı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Kaza, saat 11.00 sıralarında Kepez ilçesi Emek Mahallesi Gazi Bulvarı’nda meydana geldi. Alanyadan aldığı yolcularla İstanbula gitmek üzere olan Aydın Doğan idaresindeki 07 BSU 717 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsü, direksiyonu kilitlenince refüje çıktı. Yaklaşık 50 metre refüjde sürüklenen ve demir bariyerlerle ağaçları kökünden söken otobüs, EDS direğine çarptı. Otobüs şoförü Doğan, sürücü koltuğunda sıkışırken, araçtaki 3 yolcu ile yedek şoför Tekin Yılmaz kazayı yara almadan atlattı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekibi, Aydın Doğanı bulunduğu yerden çıkarttı. Doğan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

OTOBÜSÜN NASIL KAYDIĞINI BİLMİYORUM

Yolculardan Yusuf Çevik, “Ben şok oldum. Otobüs sola doğru kaydı. Nasıl kaydığını bilmiyorum ama sola doğru manevra yapmaya başladı. Demirleri ve ağaçları söke söke durduk. Otobüste 3 yolcu vardık. Ben Alanyadan bindim ve Bursaya gidiyordum” dedi.

Otobüsün yedek şoförü Tekin Yılmaz, “Seyir halindeydik, otobüs sola doğru gitmeye başladı. Hemen direksiyonu tuttum ama kilitli gibi hali vardı. Müdahale edemedim, refüje çıkınca da kaza meydana geldi” diye konuştu.

Kaza sonrası trafik polisleri yolun tek şeridini kapatırken, otobüs ise çekici ile bulunduğu yerden kaldırıldı.

Kazaya ilişkin inceleme devam ediyor.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir