Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Depremin yaÅŸandığı Malatya’yı, sokak ışıkları aydınlattı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

KAHRAMANMARAÅž merkezli depremlerde etkilenen 11 il içerisinde yer alan Malatya’nın bir bölümünde kimsenin oturmadığı evlerin bulunduÄŸu bölgeyi sadece sokak lambalarının aydınlattığı görüldü. Havadan çekilen görüntülerde apartmanlarda azı sayıda ışıkların yanması dikkati çekti.

Asrın depreminde etkilenen 11 il içerisinde bulunan Malatya’da 1500’ün üzerinde ev yıkılırken, binlerce evde da hasar oluÅŸtu. Malatyalıların bir kısmı çadır kentlerde yaÅŸarken bir bölümü de köy ya da kırsal bölgelerde bir veya 2 katlı evlerde oturan yakınlarının yanlarına sığındı. VatandaÅŸların büyük bölümü ise farklı kentlere göç etti. Depremin olumsuzluklarının yaÅŸandığı kente havadan çekilen görüntülerde kenti sokak lambalarının aydınlattığı görüldü. Depremin olumsuzluklarının yaÅŸandığı kentte apartmanlardan ise az sayıda ışık yayıldığı dikkati çekti. 

 

 

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam