Türkiye

Depremde ölen Uğur öğretmen ile 2 çocuğu toprağa verildi

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

HATAY’ın Altınözü ilçesinde, depremde yıkılan binanın altında kalan öğretmen Uğur Yılmaz (32) kızı İnci (2) ile oğlu Mert (4) toprağa verildi. Enkazdan yaralı kurtulan eşi Melike Yılmaz’ın tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde Hatay’ın Altınözü ilçesinde görev yapan sınıf öğretmeni Uğur Yılmaz, kızı İnci (2), oğlu Mert (4) ve eşi Melike Yılmaz, yıkılan binanın altında kaldı. Aileyi kurtarmak için ekipler, çalışma başlattı. Ekipler, sabah saatlerinde Uğur Yılmaz ile 2 çocuğunun cansız bedenine ulaştı, eşi ise enkazdan yaralı kurtarıldı.

İnci ile Mert Yılmaz kardeşler, dün Konya’da toprağa verildi. Babaları Uğur Yılmaz’ın cenazesi ise bugün memleketi Karaman’ın Ermenek ilçesine getirildi. Uğur Yılmaz, Sipas Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Balkusan köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

Depremde eşini ve 2 çocuğunu kaybeden Melike Yılmaz’ın hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version