Güvenlik

Depremde hasar gören araçlarla ‘change’ dolandırıcılığına: 9 gözaltı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan binaların altında kalıp hasar gören araçların trafiğe geri kazandırılmasıyla ilgili çalışma başlattı. Ekipler yaptıkları çalışmalarda depremde hasar gören araçların, hurdaya ayrılmadığı ve trafikte aktif halde olduğunu belirledi. Bunun üzerine ekipler, 22 aracın depremzedelerden ucuz fiyatlara alındıktan sonra şasi ve motor numaralarının change yapılarak, 15inin gümrük kaçağı ve 7sinin de hacizli/yakalamalı araçta kullanıldığı tespit edildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Operasyon düzenleyen ekipler, change yöntemiyle dolandırıcılık yapan B.D., M.D., A.K., F.K., E.Ö., M.K., F.K., M.Y. ve T.Y.yi gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version