Sosyal medyada bizi takip edin

Spor

Denizlispor’un borcu 625 milyon TL

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Süleyman Urkay, “Denizliyi Denizli yapan en önemli değerlerinden biri Denizlispordur. Denizlispor amatöre düşünce ben tekrar Denizlispora sahip çıkılması duygusuyla bir grup arkadaşla birlikte yönetime aday olduk. Ben bu şehrin potansiyeline çok inanıyorum. Denizlinin potansiyeli Denizlisporun borçlarını kapatmaya da Denizlisporun eski günlerine tekrar geri dönmesine yeter. Mesele bir plan dahilinde sürecin ileriye götürülmesidir. Benim inancım tam ve hiç bir kaygı duymuyorum” açıklamasını yaptı.

TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ DEVRİMİ

Geçen hafta tüzük kongresi yaparak bundan sonra gelecek tüm yönetimleri dönemlerindeki borçtan sorumlu tutan yeşil-siyahlılarda Başkan Urkay, tüzük değişikliği ile radikal kararlar alındığının altını çizerek, “Bundan böyle kulübün bir yılı için tahmini bir bütçe belirlenecek. Başkanlık yapacak olan yönetimin bu bütçeyi kulübün hesabına yatırması zorunlu olacak. Böylelikle olası yönetim değişikliklerinde başkanlık sonrası bütçe arayışı ve belirsizlik de ortadan kalkmış olacak” dedi. Urkay yeni sezonda kadro yetersizliğinden dolayı akademi liglerinde yer alamayacaklarını da açıkladı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam