Güvenlik

DENİZLİ Annesini boğduktan sonra ‘Hakkım sana helal’ paylaşımı yaptı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

DENİZLİnin Honaz ilçesinde, 112 Acil Servisi arayarak rahatsızlanan annesi Emine Durmuşun (89) hareketsiz yattığını söyleyip yardım isteyen Cihan Durmuş (50), olaydan 96 gün sonra cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınıp, tutuklandı. Annesini boğduğu ileri sürülen Durmuşun olayın ardından sosyal medya hesabından “Canım anam mekanın cennet olsun inşallah. Hakkım sana helaldir” paylaşımında bulunduğu ortaya çıkı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Olay 13 Nisanda Honaz ilçesi Gürlek Mahallesinde meydana geldi. Emine Durmuşun oğlu Cihan Durmuş, 112 Acil Servisi arayıp, annesinin evlerinde rahatsızlanıp, yatakta hareketsiz yattığını söyledi. İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekipleri, Durmuşun öldüğünü tesit etti. Emine Durmuşun cenazesi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otopside Durmuşun boyun kemiklerinde kırıklar olduğu ve boğulduğu belirlendi.

SEVGİLİSİNE ANNESİNİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ SÖYLEMİŞ

Denizli İl Jandarma Komutanlığının Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), olayla ilgili çalışma başlattı. Yaklaşık 3 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından Durmuşun oğlu Cihan Durmuş ve sevgilisi Fatma A. (37) cinayet şüphelisi olarak tespit edildi. JASAT ile Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, önceki gün düzenledikleri operasyonla Cihan Durmuş ve sevgilisini gözaltına aldı. Durmuş, suçlamaları reddederken, Fatma A. ise ifadesinde, sevgilinin kendisine annesini öldürdüğünü söylediğini belirtti.

İki sevgili, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Cihan Durmuş tutuklanırken, Fatma A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Cihan Durmuşun kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, basit tehdit, hakaret, müessir fiil ve trafik güvenliğini tehlikeye atmak suçlarından 8, Fatma A.nın ise kadına karşı basit yaralama, hakaret ve basit tehdit gibi suçlardan 4 ayrı suç kaydı olduğu belirtildi.

PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Cinayet şüphelisi Cihan Durmuşun annesinin öldüğü gün sosyal medya hesabından “Canım anam mekanın cennet olsun inşallah. Hakkım sana helaldir” paylaşımında bulunduğu ortaya çıktı.

Haber – Kamera: Ramazan ÇETİN / DENİZLİ,

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version