Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Denizli – 20 günlük eşini öldürüp, intihar etti

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

DENİZLİnin Pamukkale ilçesinde Tunay Acar (42), 20 gün önce evlendiği Keziban Acarı (42) öldürüp, aynı tüfekle intihar etti.

İncilipınar Mahallesi 1253 Sokaktaki 6 katlı apartmanının 5inci katındaki daireden saat 01.00 sıralarında silah sesleri duyuldu. Bunun üzerine apartmanda oturanlar, polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Adrese gelen ekipler, taksici olan ancak bir süredir çalışmadığı öğrenilen Tunay Acarın (42) 20 gün önce evlendiği ve bir restoranda garson olarak çalışan eşi Keziban Acarı öldürüp, aynı tüfekle intihar ettiğini belirledi. Tunay Acarın ilk evliliğinden olan oğlunun da aynı evde yaşadığı ancak olay anında dışarıda olduğu bildirildi. Keziban Acarın da ilk evliliğinden bir kızı olduğu ifade edildi.

Çiftin cansız bedenleri polis ve savcının incelemelerinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Denizli Bölge Başkanlığı morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber – Kamera. Ramazan ÇETİN / DENİZLİ,

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam