Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Darbedildikten 1 saat sonra kalp krizinden öldü; 4 tutuklama

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, 7 Mart’ta Ayvacık ilçesinde bağlı Küçükkuyu beldesinde meydana geldi. Yemek yemek için gittiği restoranın önünde Mustafa Ayran ile bir grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle kavga çıktı. Kavgada darbedildiği iddia edilen Ayran, sonrasında restorana girerek masaya oturdu. Mustafa Ayhan, 1 saat sonra rahatsızlandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese sağlık ekibi sevk edildi. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Ayrana sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Ancak Mustafa Ayran, kurtarılamadı.

Olaya ilişkin çalışma başlatan Ayvacık İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kavgaya karıştığı ileri sürülen M.B., Ş.T., S.A., ve K.Y.yi gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Kavgaya karıştığı iddia edilen A.Ç.nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde, Mustafa Ayran (Fotoğrafta) gittiği restoranın önünde dışardan gelen bir grup tarafından darbedildikten 1 saat sonra kalp krizi geçirip hayatını kaybetti. Fotoğraf: Çanakkale,(DHA)

  • Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde, Mustafa Ayran gittiği restoranın önünde dışardan gelen bir grup tarafından darbedildikten 1 saat sonra kalp krizi geçirip hayatını kaybetti. Ayran'ın ölümüyle ilgili 4 şüpheli tutuklandı. Fotoğraf: Çanakkale,(DHA)

Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir