Sosyal medyada bizi takip edin

Politika

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Suudi Arabistan’a gidiyor

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Cumhurbaşkanı Yardımcılığı tarafından yapılan açıklamaya göre; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bugün Suudi Arabistana gidip, yarın başlayacak olan 9uncu Future Investment Initiative (FII) Forumuna katılacak. Ziyaretin ilk gününde Yılmaz, Türkiyenin Riyad Büyükelçiliğini ziyaret edecek ve büyükelçilik mensuplarıyla bir araya gelecek. Yarın ise küresel yatırım gündemini belirleyen FII Forumunun açılış törenine Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye-Suudi Arabistan Dostluk Grubu Başkanı Nureddin Nebati ve DEİK Türkiye-Suudi Arabistan İş Konseyi Başkanı Haşim Süngü ile birlikte katılacak.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, forumun ardından Global Health Exhibition 2025 kapsamında ATO Milli Katılım Organizasyonu Standını ziyaret edip, aynı gün Veliaht Prens Muhammed bin Selmanın devlet ve hükümet başkanları onuruna vereceği resmi akşam yemeğine katılacak. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise FII Forumu kapsamında Egemenlik ve Küreselleşme Arasındaki Denge Nedir konulu sempozyumda konuşma gerçekleştirerek Körfez bölgesindeki uluslararası yatırımcılarla bir araya gelecek. Bu yıl Geleceğe Yatırım Girişimi başlığıyla 9uncusu düzenlenen forum ile hükümet, iş dünyası ve teknoloji alanlarından küresel liderleri bir araya getirip, yatırımın geleceği ve sürdürülebilir küresel refah konularında yeni iş birliği perspektifleri geliştirilmesi hedefleniyor.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam