Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Ayasofya Fotoğrafları’ sergisini ziyaret etti

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifinin yeniden ibadete açılmasının ardından, fotoğraf sanatçıları İzzet Keribar ve Mehmet Özçayın çektiği fotoğraflardan oluşan Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesinde sergilenen Ayasofya Fotoğrafları sergisini ziyaret etti. Sergideki fotoğrafları inceleyen Cumhurbaşkanı Erdoğana Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş eşlik etti.

BU KIYMETLİ SERGİ AYASOFYANIN BENZERSİZ GÜZELLİKLERİNİ GÖRME İMKANI SUNUYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğanın Ayasofya Fotoğrafları sergisine gerçekleştirdiği ziyarete dair sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Ersoy, “Yeniden ibadete açılan Ayasofya tarihi ve manevi derinliğiyle herkese ilham kaynağı oluyor. Medeniyetimizin simgelerinden biri olan bu eşsiz mirasın duayen sanatçıların objektifine yansıyan kareleri, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesinde sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor. Bugün, Millet Kütüphanesinde ziyaretçilerini ağırlayan Ayasofya Fotoğrafları Sergisini ziyaret eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğana refakat ettik. Kapılarını Ankara Kültür Yolu Festivalimiz bünyesinde açan bu kıymetli sergi Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifinin benzersiz güzelliklerini keşfetme ve sanata yansıyan derin anlamını görme imkanı sunuyor. Ayasofyanın çok özel fotoğraflarını sanatseverlerle buluşturan sanatçılarımız Sayın İzzet Keribar ile Sayın Mehmet Özçay’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Kültür Yolu Festivali kapsamında Millet Kütüphanesi'nde açılan 'Ayasofya Fotoğrafları' sergisini ziyaret etti. Fotoğraf: Ankara, (DHA)

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Kültür Yolu Festivali kapsamında Millet Kütüphanesi'nde açılan 'Ayasofya Fotoğrafları' sergisini ziyaret etti. Fotoğraf: Ankara, (DHA)

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Kültür Yolu Festivali kapsamında Millet Kütüphanesi'nde açılan 'Ayasofya Fotoğrafları' sergisini ziyaret etti. Fotoğraf: Ankara, (DHA)

Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir