Türkiye

Çorumlu madenci, kurtarma çalışmalarında enkazda bulduğu altınları polise teslim etti

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ÇORUM’un Bayat ilçesinden gönüllü olarak arama-kurtarma çalışmalarına katılmak üzere deprem bölgesine giden madenci Ekrem Redif, enkaz altında bulduğu altın ve kıymetli eşyaları polise teslim etti. Ekrem Redif, “Bizler buraya maden çıkarmak için değil, ömür çıkarmak için geldik” dedi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Çorumlu madenci Ekrem Redif, Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde arama kurtarma çalışmaları sırasında üç kişinin cansız bedenlerinin çıkarıldığı bir binanın enkazından 22 yarım altın, 1 çift altın küpe, 1 altın kolye ve cep telefonu buldu.

Ekrem Redif, ziynet eşyalarını Kahramanmaraş’ın Kurtuluş Mahallesi’ndeki polis merkezine tutanak karşılığında teslim etti. Ekrem Redif, “Ben ve arkadaşlarım gönüllü olarak Kahramanmaraş’a geldik, Gökçe Apartmanı’nda bulduğumuz ziynet eşyalarını polise zimmet karşılığı teslim ettik. Bizler buraya maden çıkarmak için değil, ömür çıkarmak için geldik” dedi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version