Güvenlik

Cinayet şüphelisi İran’a kaçarken yakalandı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, 27 Temmuz’da merkez Cumhuriyet Caddesi’nde meydana geldi. Husumetli oldukları Eren Budaklının Karsa geldiği bilgisini alan M.B., arkadaşı İ.H.Y.nin (27) takip etmesi için araç kiraladı. İ.H.Y.nin verdiği bilgi üzerine M.B., Budaklıyı evinin önünde yanındaki ruhsatsız tabanca ile vurdu. Vücudunun 2 yerine isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Eren Budaklı, kaldırıldığı Harakani Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan M.B.nin yakalanması için Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı. Olaya karışan ve gözaltına alınan İ.H.Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

ÖNCE VURDU, SONRA DARBETTİ

Bölgedeki iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıyan olayda M.B.nin Eren Budaklıyı vurduktan sonra darbettiği ortaya çıktı. Görüntülerde M.B.yi, Erenin yakınlarının müdahale ederek uzaklaştırdığı anlar da görülüyor.

TIRLA İRANA KAÇACAKTI

Olaydan sonra kaçan cinayet şüphelisi M.B.nin ise Ağrının Doğubayazıt ilçesinden İrana geçeceği bilgisi üzerine polis, harekete geçti. M.B.nin sınırı geçeceği TIRı tespit eden ekipler, operasyon düzenledi. Yakalanan M.B., Karsa getirilerek gözaltına alındı. Kars Emniyet Müdürlüğünde susma hakkını kullanan M.B., adliyeye sevk edildi. Çelik yelek giydirilen M.B., güvenlik tedbiri altında adliyeye getirildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version