Sosyal medyada bizi takip edin

Spor

Çaykur Rizespor, antrenman öncesinde taraftarlarıyla buluştu

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupasında çarşamba günü saat 18.00de oynayacağı MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarına bugün saat 18.00’de yaptığı antrenmanla başladı. Teknik direktör İlhan Palut yönetiminde Mehmet Cengiz Tesislerinde yapılan antrenmanda oyuncular, ısınmanın ardından istasyon çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, taktik çalışmasıyla sona erdi.

Antrenman öncesi Mehmet Cengiz Tesislerinde gelen yeşil-mavili taraftarlar, teknik direktör İlhan Palut ve futbolcularla bir araya geldi. Açıklamalarda bulunan teknik direktör İlhan Palut, “Dün üzüldüğümüz bir maç oynadık. Sonuca üzüldük, oradan daha fazlasıyla dönebilirdik. Ama buraya oradan kazacağımız 3 puandan daha fazlasıyla dönmüş olabiliriz. Potansiyelimizi gördük ve bunu devam ettirebilirsek ligin geri kalanı çok daha güzel olacak. Bir şekilde mağlup bitirildiğimiz bir maçtan sonra buraya gelip bizi desteklemeniz oyuncularım, antrenörlerim ve benim için son derece değerli. Bu desteğinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Takım kaptanlarından Casper Hojer ise, “Herkes dün ne olduğunu gördü. Ama 90 dakikada neler olup bittiğini sizin de görmeniz bizi mutlu ediyor. Devam etmeye çalışacağız. Ama sadece siz bizim arkamızda olursanız bunu başarabiliriz” diye konuştu.

Taraftarlar da konuşmalarında takıma destek mesajlarını iletti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

– İlhan Palutun açıklamaları

– Casper Hojerin açıklamaları

– Taraftarların açıklamaları

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir