Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Çanakkale’de 5.2 büyüklüğünde deprem

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Afet ve Acil durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi’nin (AFAD) verilerine göre, saat 23.38’de merkez üssü Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. En yakın kara parçası olan Ayvacık’a 6,62 kilometre uzaklıkta ve zeminden 8.65 kilometre derinlikte meydana gelen deprem Çanakkale’nin yanı sıra Balıkesir, Tekirdağ ve İzmir merkez ve ilçelerinden de hissedildi. Merkez üssü ve yakın çevresindeki yerleşim bölgelerinde panik ve endişeye neden olan depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

AFAD: SAHA TARAMASI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Depremin ardından AFAD’dan yapılan açıklamada, “Ege Denizi, Çanakkale Ayvacık açıklarında (6 km) saat 23.38de meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir.” denildi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde 5.2 büyüklüğünde deprem oldu.

Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir