Güvenlik

Çalıştığı iş yerinde soygun planlayıp, mağdur süsü veren çalışan ve işbirlikçileri yakalandı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Kentte bir iş yeri çalışanı, silahlı ve maskeli iki kişinin kendisini etkisiz hale getirip, plastik kelepçe ile bağladığını ve yaklaşık 800 bin dolar ile 400 bin TL nakit parayı alarak kaçtığı ihbarında bulundu. İhbar üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, olayın şüphelilerinin E.K.K. ve A.Ş. olduğunu olay sırasında kullandıkları aracın ise kiralık olduğunu saptadı. Güvenlik kamera kayıtlarının izlenmesi ile şüphelilerin olay aynı günü kentten ayrıldıkları tespit edildi. Bunun üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü ile koordinasyon kuruldu. Ekiplerin çalışmasıyla şüpheliler bir dinlenme tesisi yakınlarındaki akaryakıt istasyonunda yakalandı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Şüphelilerin üzerinde ve araçlarında yapılan aramalarda, olayda kullanıldığı değerlendirilen silah, suçtan elde edilen 801 bin 153 dolar, bin 340 Avro ve 462 bin 395 TL nakit para ve döviz ele geçirildi.

Soruşturma kapsamında şüpheliler E.K.K. ve A.Ş.nin iş yeri çalışanlarından sözde mağdur M.S.A. ile birlikte hareket ederek, planlı ve organize bir şekilde yağma eylemini gerçekleştirdikleri belirlendi. Şüpheliler E.K.K. ve A.Ş. ile işyeri çalışanı M.S.A., sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

GÖZALTIA ANI KAMERADA

Öte yandan şüphelilerin işyerini yağmaladıktan sonra kaçmaları ve akaryakıt istasyonunda gözaltına alındıkları anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version