Spor

Çağdaş Bodrum’da Arslan memnun

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

 Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edeceği yeni sezon öncesi kadrosunu büyük oranda şekillendiren Çağdaş Bodrum Spor’da Antrenör Ender Arslan, transferde ilk tercihlerini aldıklarını söyledi. Ender Arslan transferi iki genç dışında kapattıklarını belirtip, “Bütün pozisyonlarda ilk tercihlerimizi aldık. Bu konuda kulüp yönetimi de çok yardımcı oldu” dedi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Süper Lig’e yeni yükselen takımlar için ilk yılın zor olduğunu vurgulayan Arslan, “Kulüp olarak hedefimiz ayakları yere sağlam basan bir oluşumu başlatmak. Yönetim de bu sezonu uzun yıllar sürecek serüvenin başlangıcı olarak görüyor. Yabancı olarak geçen sezonki kadromuzdan Chris Warren’ı tuttuk, ayrıca yılardır izlediğim, Avrupa basketbolunu bilen, içime sinen 4 oyuncu daha aldık” diye konuştu. Bodrum ekibinde iç transferde Caner Ercan’la da yollar ayrıldı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version