Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Buzda kayan kamyon, derenin duvarında asılı kaldı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Kentte etkili olan soğuk hava nedeniyle yollarda oluşan buzlanma, kazaya neden oldu. Bitlis merkez Hüsrevpaşa Mahallesi Çam Sitesine, şoförünün yük boşaltmaya getirdiği kamyon, buzlu yolda kayıp Bitlis Deresinin istinat duvarında asılı kaldı. İhbar üzerine bölgeye belediye ekipleri sevk edildi. Ekipler, önce kamyonun kaymasına neden olan buz tabakasını temizledi. Daha sonra da duvarda asılı kalan kamyon vinçle çekilip bulunduğu yerden alındı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Bitlis’te buzlu yolda kayarak, Bitlis Deresi'nin istinat duvarında asılı kalan kamyon, ekipler tarafından vinçle çekildi. Fotoğraf: Bitlis,(DHA)

  • Bitlis’te buzlu yolda kayarak, Bitlis Deresi'nin istinat duvarında asılı kalan kamyon, ekipler tarafından vinçle çekildi. Fotoğraf: Bitlis,(DHA)

Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir