Spor

Büyükekşi ve Hacıosmanoğlu TFF Başkanlığı için yarışacak

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Adaylık başvuruları için süre 11 Temmuzda dolarken TFF Genel Sekreterliğine yapılan başvurular neticesinde TFF Statüsünün 38. maddesinin 2. fıkrasında belirtilen yeterlilik şartları ve başvuru belgelerinin incelenerek değerlendirilmesi sonrasında İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Mehmet Büyükekşi ve Servet Yardımcının adıylık başvuruları kabul gördü. Ancak Servet Yardımcı çekildiğini açıkladı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

TFF Genel Sekreterliğine yapılan diğer adaylık başvuruları, TFF Statüsünün 38/1. maddesinde belirtilen Başkan adaylığına ilişkin koşulları taşımadığından kabul edilmedi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version