Güvenlik

Bursa’da alabora olan teknedeki 3 kişiyi polis kurtardı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, saat 21.00 sıralarında Yeniköy sahilinde, meydana geldi. Küçük bir balıkçı teknesi, kıyıya yakın noktada su almaya başladı. Teknede bulunan 3 kişi bağırarak, sahildeki vatandaşlardan yardım talebinde bulundu. Tesadüfen bölgede bulunan Karacabey İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ahmet Mutlu, çevredeki bir tekneyle denize açıldı. Zorlu hava ve deniz koşullarına rağmen alabora olan tekneye ulaşan Mutlu, teknedeki 3 kişiyi güvenli bir şekilde kıyıya çıkardı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, alabora olan tekneden kurtarılan 3 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu saptandı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Bu sırada yaşananları takip eden sahildeki vatandaşlar, polis Mutluyu alkışlarla tebrik etti. Görüntülerin sosyal medyada yayımlanmasının ardından kahraman polise övgü ve teşekkür mesajları paylaşıldı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version