Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

BURSA Otomobilini polislerin üzerine sürüp, patlak lastikle 8 kilometre kaçtı; o anlar kamerada

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

BURSAda dur ihtarına uymayıp, otomobilini polislerin üzerine süren, aracının lastiği uyarı ateşi ile patlatılmasına rağmen 8 kilometre kaçan Ali O. (35), sıkı takip sonrası teslim oldu. Ters yöne kaçış, kameraya yansıdı.

Osmangazi ilçesi Santral Garaj Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesinde denetim yapan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, 16 BKN 393 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan Ali O.ya dur ihtarında bulundu. Sürücü, ihtara uymayıp, geri manevra ile otomobilini polislerin üzerine sürerek kaçmaya çalıştı. Bu sırada polis, havaya uyarı ateşi açtı. Ali O. kaçmaya devam edince, otomobilin lastiğine ateş edildi. Sürücü, patlak lastiğe rağmen ters yönde kaçmaya devam etti, o anlar saniye saniye kameraya yansıdı. Bölgeye takviye isteyen ekipler, sürücünün peşine düştü. Ulubatlı Hasan Bulvarından İzmir yönüne doğru kaçışını sürdüren sürücü, izini kaybettirmek için Stadyum Caddesine girdi. 8 kilometrelik takibin ardından, otomobili bırakarak yaya olarak kaçan Ali O., bir süre sonra polis ekiplerinin yanına gelerek teslim oldu. Gözaltına alınan sürücüye Trafiği tehlikeye atmak, Drift, Ters yöne girmek ve Dur ikazına uymamaktan 100 bin TLlik cezai işlem uygulanırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

-Haber-Kamera: Yiğithan HÜYÜK/BURSA,

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam