Güvenlik

Bursa – Önce duvara, sonra karşıdan gelen araca çarpan otomobilin sürücüsü öldü, 4 yaralı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Bursanın İznik ilçesinde, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp önce yol kenarındaki duvara, sonra da karşı yönden gelen araca çarpan otomobilin sürücüsü Berkay Akdeniz (30) hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Kaza, saat 12.00 sıralarında, Boyalıca Mahallesi Orhangazi Yolunda meydana geldi. İznik yönünde seyir halinde olan Berkay Akdeniz, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda, 54 RD 356 plakalı otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkıp yol kenarındaki duvara çarparak savrulan otomobil, daha sonra karşı yönden gelen Nizamettin Yurtseven’in (75) kullandığı 34 MHR 87 plakalı otomobile çarptı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, Berkay Akdeniz’in yaşamını yitirdiğini belirledi. Akdeniz’in cenazesi, savcının incelemesinin ardından İznik Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı.

Kazada otomobillerde sıkışan Melis Y. (15), Harun M. (25) ve Sefa A. (22) ise itfaiye ekipleri tarafından bulundukları yerlerden çıkarıldı. Diğer sürücüyle birlikte 4 yaralı, ambulanslarla kaldırıldıkları Orhangazi Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Haber-Kamera: Hasan BOZBEY/İZNİK (Bursa),

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version