Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

BURSA Denizde boğulma tehlikesi geçiren 13 yaşındaki çocuğu, çevredekiler kurtardı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

BURSAda yüzme bilmediği halde kayalıklardan denize atlayınca boğulma tehlikesi geçiren B.P. (13), çevredekiler tarafından kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan B.P.nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Karacabey ilçesi Kurşunlu Mahallesinde dün saat 13.30 sıralarında meydana gelen olayda, ailesiyle denize giden ve yüzme bilmediği halde kayalıklardan suya atlayan B.P. boğulma tehlikesi geçirdi. Çevredekiler tarafından denizden çıkarılan B.P.ye, olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. Ambulans ile Karacabey Devlet Hastanesine kaldırılan B.P., daha sonra Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Bilinci kapalı olan B.P.nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber: Abdulselam UĞUR-Kamera: BURSA/

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam